About Company

Mingdexiu Lace Tekstil
Guangzhou Mingdexiu Textile Co., Ltd. wis perusahaan melu ing pesta, klambi, lace lan rasukan liyane, desain sawijining, pembangunan, produksi. We kudu luwih saka 10 taun saka pengalaman ing industri. We sing spesialisasine ing produksi macem-macem rasukan lace fashion gawenan tangan. kayata: 3kain lace D, lace Handmade, lace manik, Elegant kain lace Prancis, kain lace Afrika, kain lace Sequined,Lace Trim ,Lace Bunga lan ing
INQUIRY NOW