June 2020

pëlhurë ynë dantella qëndisje janë përdorur gjerësisht në veshje fund të lartë të grave,sidomos për veshje,fustan nuserie,fustan mbrëmje për shfaqje të modës,rroba veshje,pajisje dhe përdorim tjetër.
Enquiry TANI