Beaded lace fabric

pëlhurë ynë dantella qëndisje janë përdorur gjerësisht në veshje fund të lartë të grave,sidomos për veshje,fustan nuserie,fustan mbrëmje për shfaqje të modës,rroba veshje,pajisje dhe përdorim tjetër.
Enquiry TANI