ngeunaan Company

Mingdexiu renda Tekstil
Guangzhou Mingdexiu Tekstil Co., Ltd. nyaéta parusahaan aktipitas kawinan, pake pakean, renda na fabrics séjén, desain bebas, pangwangunan, produksi. Urang kudu leuwih ti 10 taun pangalaman di industri ieu. Kami specializing dina produksi rupa fabrics renda fashion handmade. Sapertos: 3lawon renda D, renda handmade, Beaded renda, Elegan lawon renda Perancis, lawon renda Afrika, lawon renda Sequined,renda motong ,Renda Kembang jeung saterusna
panalungtikan AYEUNA